hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 11
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2023-06-15

Az idei Bolyai-díjat Stépán Gábor Széchenyi-díjas gépészmérnök, egyetemi tanár, az MTA rendes tagja vehette át Novák Katalintól.

#2
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2023-03-18

Idén immár 27. alkalommal adták át az elismerést az innovációval és szellemitulajdon-védelemmel foglalkozó kiváló magyar szakembereknek. 

#3
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2022-06-21

Karikó Katalin biokémikus a mai napon, eddigi életműve elismeréseként megkapta az Európai Feltalálói Díjat.

#4
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2021-07-29

A nők foglalkoztatásának ösztönzése az innovációban és a szellemi tulajdonjogi területeken számos előnnyel jár.

#5
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2021-06-09

Idén a koronavírus-járvány ellen küzdő kutatóknak, orvosoknak is ítélték oda a Jedlik Ányos-díjat, amelynek ünnepélyes átadóját kedden tartották.

#6
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2020-10-29

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára csütörtökön a Vigadóban adta át az állami kitüntetéseket.

#7
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2020-10-26

A kormány elhatározottan és elkötelezetten egy identitásában erős, kikezdhetetlen magyar nemzetért dolgozik, hangzott el a hétfői átadón.

#8
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-03-14

A díjakat Lepsényi István, az NGM államtitkára, és Luszcz Viktor, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala elnöke adta át.

#9
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2012-01-16

A gyógyszerkutatások és terápia új lehetőségeit tárják fel a Vizi E. Szilveszter akadémikus által vezetett kutatócsoport új eredményei.

#10
Medical Online
2009-01-23
Hiller István oktatási és kulturális miniszter a Magyar Kultúra Napja alkalmából kitüntetéseket adott át csütörtökön Budapesten az Iparművészeti Múzeumban.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha egyetlen egészséges növényi olajat kellene megnevezni, a többség valószínűleg az olívaolajat említené. De mitől különleges – ha egyáltalán az – az olívaolaj?